De beste kapper

Natuurkapper

Iedereen heeft een verwenrandje nodig, en je haar mooi houden kan een uitdaging zijn als je te maken hebt met alle gekke warmtebehandelingen die er aan te pas komen. Dat is waarom Natural HairDo een geweldige keuze is! Ze hebben niet alleen de beste kappers in de omgeving, maar bieden ook consultaties voor een verscheidenheid aan haartypes en technieken. En niet te vergeten, ze hebben een geweldige locatie voor die speciale gelegenheden waar je gewoon niet weg lijkt te kunnen van je haarstoel.

je haar gezond en mooi houden

De beste manier om je haar gezond en mooi te houden is om het elke dag te voeden met een gewone hoofdhuidroutine. Gebruik dagelijks een hoofdhuidspoeling om onzuiverheden te verwijderen en een sterk onderpand op te bouwen. conditioneer je haar een keer per week om het gezond en sterk te houden. zoek je een natuurkapper in omgeving Vlissingen of Middelburg neem dan contact op met Natural Hairdo.

Wrijf met een kam over je hoofd voordat je naar je werk gaat

Het is belangrijk om je haar na elk gebruik te wassen met een diepe waterspoeling om alle sporen van olie te verwijderen. Een andere belangrijke stap is om je haar op een golf of golfachtige manier in een vlecht te schikken. Dit geeft je haar een meer natuurlijke uitstraling en beschermt het tegen beschadiging. Hoewel het geweldig is om een natuurlijke look te hebben, is het ook belangrijk om je haar één keer per week te laten ademen om het te helpen sterk en gezond te groeien.